Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądzę czy w ogóle na nieoficjalnych plikach uda Ci się zrobić aktualizacje albo zmienić klucz licencyjny (bo właściwie co tu zmieniać, raczej dodawać). Najprawdopodobniej masz nulleda który ma zmodyfikowane pliki dotyczące licencji i dlatego nie możesz dodać klucza. 

Opublikowano (edytowane)

Usuń klucz w bazie danych, nadpisz init.php, odśwież dane licencji i wyskoczy Ci żebyś podał klucz. Potem nadpisz wszystkie pliki z 4.2 i zrób aktualizacje.

Edytowane przez X3nO
Opublikowano

Nadpisałem pliki, przeszedłem do pod admin/upgrade w celu zaktualizowaniu, wyświetliło się okienko zalogowania, zalogowałem się i takie błędy wyświetliło, dalej nie mogę przejść: 

wyHmX5J.jpg

Opublikowano
14 minut temu, X3nO napisał:

Podeślij mi link do tego nulla na PW. w darkLAE nulled pamiętam że w 3.x miał dodatkowe pliki od licencji itp.

To był 3.x, teraz najczęściej modyfikują tylko init.php, no, czasami theme.php i oczywiscie folder admin.

Jak dla mnie po prostu nie nadpisujesz tych plików, ponieważ IPS nie powinien wykryć innych, tylko swoje.

Opublikowano (edytowane)

Wgrałem jeszcze raz, oczywiście nadpisując, nie przyniosło żadnego rezultatu. Nie pamiętam skąd ten nulled, bo to jakiś czas temu, bodajże z webflaxe. 

Edytowane przez capon
  • DawPi zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.