Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem.

Mam problem z przeniesieniem jednego z tematów na moje forum. Przygotowałem ten temat wcześniej na innym forum i teraz gdy go kopiuję i próbuję wstawić temat to wyskakuje mi taki błąd:

Forbidden

You don't have permission to access /index.php on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Pierwszy raz się z czymś takim spotykam szczególnie, że mogę pisać inne tematy, a jedynie tego nie mogę wstawić.

Opublikowano
53 minuty temu, insp napisał:

Jak to przygotowałeś na innym forum i próbujesz wstawić na drugie? Kopiuj wklej nie działa? Opisz dokładniej co próbujesz zrobić.

Kopiuję temat z jednego forum i wklejam na drugie, a po naciśnięciu "dodaj odpowiedź" wywala błąd. Nie jest to wina chmod'ów, a ni żadnych uprawnień bo dla przykładu w tym samym dziale mogę napisać inny temat.

Opublikowano

@Luzackowiakpl Niby jak ty chcesz przenieść temat z innego forum. Lub inaczej, czy wcześniej przenosiłeś tak inne tematy? :)

Ogólnie chyba się domyślam o co Ci chodzi, ale i tak czuję, że to jakaś większa teoria na to musi być :D

Lub przysłowie kombinuje jak koń pod górkę :D

Opublikowano
Godzinę temu, DejaVu24 napisał:

@Luzackowiakpl Niby jak ty chcesz przenieść temat z innego forum. Lub inaczej, czy wcześniej przenosiłeś tak inne tematy? :)

Ogólnie chyba się domyślam o co Ci chodzi, ale i tak czuję, że to jakaś większa teoria na to musi być :D

Lub przysłowie kombinuje jak koń pod górkę :D

Zaznaczam temat, wciskam CTRL+C, wchodzę na drugie forum, tworzę nowy temat, wciskam CTRL+V i próbuję wstawić temat. Nie próbuję tego nawet przepisywać na nowo bo niby to nie problem ale jest to bardzo obszerny temat, którego przepisanie zabierze mi x czasu, a po przepisaniu nadal istnieje szansa, że nie uda mi się wstawić tego tematu.

Opublikowano
Godzinę temu, insp napisał:

A spróbuj wkleić czysty tekst, bez formatowania. Może jest jakiś ukryty element, który wyzwala ten błąd

Próbowałem.

Opublikowano

Ale przecież czysty tekst, niczym się nie różni od tekstu pisanego.

Jak ci przy wysłaniu wywala białą stronę z tym błędem to jakaś grubsza akcja, bo niby czemu twoje ip ma być blokowane na serwie/

Podaj adres forum na PW się zobaczy dokładnie.

Opublikowano
3 godziny temu, DawPi napisał:

I tylko z tym kopiowanym tekstem masz problem?

2 godziny temu, DejaVu24 napisał:

Ale przecież czysty tekst, niczym się nie różni od tekstu pisanego.

Jak ci przy wysłaniu wywala białą stronę z tym błędem to jakaś grubsza akcja, bo niby czemu twoje ip ma być blokowane na serwie/

Podaj adres forum na PW się zobaczy dokładnie.

Tak mam problem tylko z tym tekstem. Inne tematy mogę pisać spokojnie na tym forum. Założyłem nawet na darmowym hostingu żeby sprawdzić czy będę miał ten sam problem. Wgrałem wszystko to co mam u siebie i co? I nie wywaliło żadnego błędu.

Opublikowano

Dobra rozwiązałem problem. Przeinstalowałem silnik i wszystko działa, z tego co zauważyłem to waga index.php się zwiększyła więc zapewne było tam coś uszkodzone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.