Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, 

Szukałem już wszędzie jednak nadal nie znalazłem rozbudowanego edytora tekstu. 
W tym podstawowym, który oferuje IPS niestety rozmiar czcionki jest maksymalny 14. Mi zależy na większych wartościach. I teraz pytanie czy znacie jakiś edytor, który taką funkcję oferuje. 

• Manager
Opublikowano

Naprawdę rozmiar czcionki definiuje u Ciebie czy dany edytor jest dobry lub nie? :o:blink:

Wgraj sobie jakiś plugin co CKEditora, coś takiego widzę, ale nie testowałem: https://ckeditor.com/cke4/addon/font

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Próbowałem to wgrać jednak pisze, że ten plugin już jest wgrany. Niestety tak samo jak na tym forum mam tylko maks 14 rozmiar czcionki. To nie jest kwestia czy edytor definiuje że jest dobry poprzez wielkość czcionki tylko potrzebuje większych rozmiarów.

Opublikowano

On może widzieć inaczej, bo należy do innej grupy. Aczkolwiek nie wiem, czy takie rzeczy jak rozmiar czcionki w edytorze da się przypisywać do danej grupy użytkowników w IPS 4.X.X.X... na wszelki wypadek XX.X.XX ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 17.10.2017 o 02:57, Jurij napisał:

On może widzieć inaczej, bo należy do innej grupy. Aczkolwiek nie wiem, czy takie rzeczy jak rozmiar czcionki w edytorze da się przypisywać do danej grupy użytkowników w IPS 4.X.X.X... na wszelki wypadek XX.X.XX ...

co prawda nie widzę sensu takiego rozwiązania, ale jeśli pytasz o samą możliwość to odpowiem:: tak, da się to zrobić w ACP

• Nie lubię 1