Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Top posters - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na forum aplikacje Jimmo Top Posters, wszystko działa pięknie ładnie, tylko jest jedno ale, które nie wiem jak zmienić. Chodzi o to, że aplikacja zlicza wszystkie posty, nawet w tych działach, gdzie zliczanie postów jest wyłączone. Wie ktoś jak zrobić, żeby nie naliczało postów w działach gdzie licznik postów nie rośnie? Szukałem tematów na ten temat, ale nie mogłem znaleźć.

Opublikowano (edytowane)

Okej, napisze do autora na stronie IPSu, bo nie ma takiej możliwości. Swoją drogą na screenie nie pokazałeś topki od reputacji?

Edytowane przez Abecede.
Opublikowano (edytowane)

I chyba tak zrobie, bo na odpowiedź twórcy apki się nie doczekam... A Most Contributions to czasem nie jest od reputacji? Bo mi chodzi tutaj o apke z postami.

Edytowane przez Abecede.
  • Manager
Opublikowano
W dniu 16.04.2020 o 20:21, Abecede. napisał:

Tak, to posiadam. Nie widzę z wbudowaną opcją, mam tylko opcje gdzie moge to wyświetlać i wybrać grupy, które mogą to wyświetlać

Ale to płatne masz i nie "dziwi Cię", że coś nie działa i nie możesz się doprosić odpowiedzi? Dziwne. Zgłoś takiego autora do IPSu. Trzeba takie zachowanie wyplenić z Marketplace.

• Lubię to 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano
10 godzin temu, DawPi napisał:

Ale to płatne masz i nie "dziwi Cię", że coś nie działa i nie możesz się doprosić odpowiedzi? Dziwne. Zgłoś takiego autora do IPSu. Trzeba takie zachowanie wyplenić z Marketplace.

No okej, napiszę w takim wypadku do IPSu, bo na odpowiedź od właściciela apki czekam 3 dzień o zero odzewu. Dzięki za pomoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.