Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Manager
Opublikowano

Rób forum o swojej pasji, coś co nie znudzi Ci się po paru tygodniach. Jeśli masz znajomych których fascynują podobne wariactwa, jak Ciebie to zróbcie coś razem. Z doświadczenia wiem, że rozkręcanie własnego forum w pojedynkę nie jest ani łatwe ani przyjemne - miałem tę okazję robić to forum od początku sam, a teraz zobacz, jak tu fajnie - wszyscy sobie pomagają, tłumaczą, spędzamy fajnie czas :) trzeba dać coś od siebie, by potem zbierać tego owoce. Bez pracy nie ma kołaczy. :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Albo stwórz forum o tematyce, którą jeszcze nikt się nie zajął. Takich tematów wbrew pozorom jest mnóstwo, ale niesamowicie ciężko je znaleźć.I pamiętaj, że bardziej cenna jest garstka osób, które z zapałem będą prowadzić dyskusje, niż setki osób, które rejestrują się dla samej rejestracji, a o temacie niewiele wiedzą.

Opublikowano

Masz trochę dziwne podejście do sprawy. Bierzesz się za tworzenie forum, a brak Ci pomysłu na temat. W ten sposób w sieci pojawi się kolejne "bylejakie" forum o "niczym i o wszystkim", które umrze śmiercią naturalną zanim jeszcze powstanie.

To Ty musisz sam znaleźć tematykę odpowiadającą Twoim upodobaniom, hobby itp, a tutaj możesz poprosić o wskazówki kwestii technicznej lub ocenę stworzonego projektu, a nie na odwrót.

• Lubię to 1

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

Opublikowano

Popieram przedmówców. Jesli masz zakladac forum do samego zalozenia predzej czy pozniej ono padnie. Znudzi Ci sie lub napotkasz rozne problemy i zwatpienia ktore spowoduja koniec.

Skrypt only IPB.

Opublikowano

Mhm... Jeżeli kręcą Cie gry to poszukaj jakieś gry która się nadal rozwija lub ma też kilka części i do tego jest grywalna i nie ma jeszcze własnego forum. Takich gier jest raczej stosunkowo mało ale może jakąś znajdziesz :).

Opublikowano

Załóż forum o... MNIE!

Czyż taka interesująca persona jak ja nie powinna mieć forum dyskusyjnego? :)

A tak na serio to ja zawsze mówię że zrobienie forum to pestka. Najtrudniejszy jest pomysł :) może forum o Palikocie? Albo o InVitro? Wyjątkowo popularne tematy :a:

A jeśli coś bardziej rozrywkowego to forum o PiszMów'ie Dobowym ;]