Manager DawPi Posted November 15, 2010 Manager Posted November 15, 2010 Witam! Kontynuując poprzedni wątek chciałbym poinformować, że właśnie zakończyłem proces importu poprzedniego forum do naszego, tak by zachować ciągłość historii supportu IP.Board w Polsce. Przez długi okres czasu miałem przyjemność piastować stanowisko administratora na forum invisionboard ( domena .pl należy również do mnie ), by potem założyć to forum. Nie chciałem pozwolić, by cała kilkuletnia historia IP.Board w Polsce się zmarnowała, więc za zgodą poprzedniego właściciela i po wewnętrznych ustaleniach, zakończyłem, jak już pisałem, proces połączenia obu forów - zarówno kont użytkowników, jak i całej zawartości, która jest dostępna w tym miejscu - tylko do odczytu. Informuję jednocześnie, że konta które jednoznacznie zostały zidentyfikowane, jako założone przez te same osoby, zostały połączone. Jeśli znajdziesz na tym forum swoje poprzednie konto, którego nazwa brzmi podobnie jak na forum obecnym, ale z losowym ciągiem cyfr na końcu, to wyślij proszę prywatną wiadomość do mnie - najlepiej z uprzednim adresem mailowym w celu weryfikacji. Po zatwierdzeniu oba konta zostaną połączone w jedno. Również w kwestii bezpieczeństwa i zachowania prywatności - żadne adresy IP nie są przetwarzane. invisionize.pl jest teraz pełnym, największym, najliczniejszym i najlepszym miejscem, gdzie można uzyskać pomoc dla wszystkich serii i wydań IP.Board, jakie były, są lub będą dostępne. Już wkrótce kolejne zmiany i ulepszenia, byś mógł, użytkowniku, zdobywać nowe darmowe modyfikacje, skiny, pomoc, ale również, a może i przede wszystkim, by spędzać czas w gronie przyjaznych i mile nastawionych do siebie ludzi. :-) Jeśli nie zgadzasz się na przyłączenie konta na obecne forum i nie posiadałeś konta na forum invisionize.pl przed połączeniem proszę o maila na ten adres zawierający prośbę o wykluczenie ze społeczności wraz z adresem mailowym na które było zarejestrowane twoje konto na forum invisionboard.pl. Zastrzegam sobie okres 90 dni na sprawdzenie i rozpatrzenie prośby dot. usunięcia wskazanego konta. Jednocześnie informuję, że konta zawierające powyżej 500 postów nie będą usunięte, by nie zakłócać porządku dyskusji. Wszelkie zauważone błędy oraz sugestie proszę zgłaszać w tym temacie. Z pewniaków napiszę tyle, że trochę pomieszały mi się pola profilu i awatary - więc niektóre z nich mogą być również przypisane do innych kont. Najważniejsze, że posty i tematy są OK. :-) Pozdrawiam i życzę sukcesów w codziennej administracji i rozwoju swojego forum! DawPi 2 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Jakub Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 To ta niespodzianka, o której pisałeś wczoraj w SB? Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Manager DawPi Posted November 15, 2010 Author Manager Posted November 15, 2010 To ta niespodzianka, o której pisałeś wczoraj w SB? Również. Jee gratuluje ize rox ! Dzięki! Ne było łatwo uzyskać poprzednią bazę. Ale górą okazały się argumenty z Jagiełłą II na czele. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
unbreak Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Nie da się tam wejść jako niezalogowany i co ważniejsze nie ma żadnego komunikatu permission denied, tylko jest pusta strona (tylko header i stopka). 1 Twiztid Tribe ®
Macsch15 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Woah, zaczynam być dumny z tego że jestem 786 użytkownikiem
Manager DawPi Posted November 15, 2010 Author Manager Posted November 15, 2010 Nie da się tam wejść jako niezalogowany i co ważniejsze nie ma żadnego komunikatu permission denied, tylko jest pusta strona (tylko header i stopka). Dzięki. Poprawione. Woah, zaczynam być dumny z tego że jestem 786 użytkownikiem intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted November 15, 2010 Author Manager Posted November 15, 2010 A dziękuję. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted November 15, 2010 Author Manager Posted November 15, 2010 Teraz dzięki mojej hiper super chruper :-P modyfikacji ukryłem wyświetlanie subfor dla tego działu - co by za dużo nie zajmowało miejsca. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
MxK Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jeszcze tylko emotki poprawić coby ładnie było. Bo odnoszą się do localhosta. Pozdrawiam
Manager DawPi Posted November 15, 2010 Author Manager Posted November 15, 2010 A to jedne. Poprawię. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gama Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 No DawPi świetna robota Nic tylko pogratulować
Manager DawPi Posted November 15, 2010 Author Manager Posted November 15, 2010 Jeszcze tylko emotki poprawić coby ładnie było. Bo odnoszą się do localhosta. Ok. Posty przebudowane. Sprawdzisz? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
MariuszT Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Gratuluję, bardzo potrzebny krok. Po takich akcjach widać jak zależy Ci na rozwoju strony PS Moje małe zboczenie SEO podpowiada aby jednak udostępnić archiwum dla wszystkich do przeglądania aby Google mogło zaindeksować.
Manager DawPi Posted November 15, 2010 Author Manager Posted November 15, 2010 A dziękuję za miłe słowa, szkoda, że tylko po takich akcjach to dostrzegacie. Z tym SEO to w sumie dobry pomysł włączam. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Jakub Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 To ta niespodzianka, o której pisałeś wczoraj w SB? Również. To będzie coś jeszcze? Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
godfather Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jak się dowiesz to nie będzie niespodzianki... matko... "Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet... ...wróg zawsze przeceniać nasze wady." Don Vito Corleone Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom. † Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Jakub Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Dawid zapowiedział niespodziankę i faktycznie jest. A ja się pytam czy będzie kolejna. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Amfidiusz Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Na gg mi pisał, że tworzy nową modyfikację - (DP31) Mass Ban Ustawienia IP.Board po polsku!
Jakub Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Oo, super. Zostanie sam na forum. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Neo Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Gratulacje Dawidzie. Bardzo się cieszę. I widzę że nawet moje konto zostało zweryfikowane. .Szanuj innych tutaj na forum, jak inni szanują Ciebie.
Manager DawPi Posted November 15, 2010 Author Manager Posted November 15, 2010 Dzięki Neo za miłe słowa. Staram się, jak mogę. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Msb Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ciekawie tak poczytać te stare dyskusje, debaty Wspaniała robota z tym połączeniem obu baz, gratulacje
Manager DawPi Posted November 15, 2010 Author Manager Posted November 15, 2010 Ciekawie tak poczytać te stare dyskusje, debaty Tak między nami to dlatego chciałem dołączyć tę bazę. Wspaniała robota z tym połączeniem obu baz, gratulacje Thanks man! intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts