Manager DawPi Opublikowano 9 Października 2020 Autor Manager Opublikowano 9 Października 2020 Dla osób które już zdążyły zaktualizować do 4.5 i nie oznaczyli naszego tłumaczenia jako z Marketplace - bo nie było jeszcze wtedy dostępne - informuję, że przygotowałem specjalne narzędzie które to umożliwi. Po takiej operacji będzie możliwe pobieranie aktualizacji bezpośrednio z Marketplace w ACP, a także wyskoczą monity o nowej wersji spolszczenia kiedy takowe wydamy. Narzędzie służyć będzie do podobnej operacji również w stosunku do aplikacji i pluginów. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Gość spanieldog Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 4 godziny temu, DawPi napisał: przygotowałem specjalne narzędzie które to umożliwi gdzie i kiedy?
Manager DawPi Opublikowano 9 Października 2020 Autor Manager Opublikowano 9 Października 2020 Jak się zakończą testy i uzyskam zgodę IPSu na wydanie takiego czegoś. Czekam na odpowiedź i niedługo powinno być wiadomo czy będę mógł to wydać w ich Marketplace. Zapytam też czy mogę to wydać tutaj. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 16 Października 2020 Autor Manager Opublikowano 16 Października 2020 W dniu 9.10.2020 o 12:43, DawPi napisał: Jak się zakończą testy i uzyskam zgodę IPSu na wydanie takiego czegoś. Testy zakończone pomyślnie, ale mam złą wiadomość - na forum IPSu tego wydać nie mogę. Tutaj niby mogę, ale "nie jest to zalecane". Także każdy zainteresowany który chce tego używać na własną odpowiedzialność proszę o PW. Prześlę plugin. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
PawelZerebiec Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Po zaktualizowaniu spolszczenia do najnowszego nie mam wszystkich tlumaczen, przy najnowszej wersji 4.6 nie przetlumaczylo zadnych rang. Wgrac osobno poza marketplace?
Damiann. Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 5 godzin temu, PawelZerebiec napisał: Po zaktualizowaniu spolszczenia do najnowszego nie mam wszystkich tlumaczen, przy najnowszej wersji 4.6 nie przetlumaczylo zadnych rang. Wgrac osobno poza marketplace? Tłumaczenie nie obejmuje rang. Musisz sam je przetłumaczyć. 2
aXen Opublikowano 26 Czerwca 2021 Opublikowano 26 Czerwca 2021 7 godzin temu, PawelZerebiec napisał: przy najnowszej wersji 4.6 nie przetlumaczylo zadnych rang. Rangi mają nazwy własne, które nie możemy ingerować. 1 See me on GitHub or aXenDev.net!
PawelZerebiec Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 W dniu 26.06.2021 o 00:41, Damiann. napisał: Tłumaczenie nie obejmuje rang. Musisz sam je przetłumaczyć. Gdzie znajdę możliwość przetłumaczenia? W tłumaczeniach nie znajduje mi określeń
aXen Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 1 minutę temu, PawelZerebiec napisał: Gdzie znajdę możliwość przetłumaczenia? W tłumaczeniach nie znajduje mi określeń Edytuj rangę. See me on GitHub or aXenDev.net!
PawelZerebiec Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Przepraszam pomyliłem się, chodzi mi o odznaki i ich opis.
aXen Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 2 godziny temu, PawelZerebiec napisał: Przepraszam pomyliłem się, chodzi mi o odznaki i ich opis. Edytujesz ich reguły. See me on GitHub or aXenDev.net!
PawelZerebiec Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Przy edytowania brak możliwości zmiany opisu.
aXen Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Godzinę temu, PawelZerebiec napisał: Przy edytowania brak możliwości zmiany opisu. Na pewno edytujesz ich reguły? See me on GitHub or aXenDev.net!
Weak. Opublikowano 5 Października 2023 Opublikowano 5 Października 2023 Przeoczenie, czy w następnej aktualizacji będzie dodane tłumaczenie zawartości: https://forum.invisionize.pl/files/mypaidfiles/ https://forum.invisionize.pl/files/mypaidfiles/file/ @DawPi
Manager DawPi Opublikowano 5 Października 2023 Autor Manager Opublikowano 5 Października 2023 @Weak. ale to nie jest oficjalna apka od IPSu, więc na pewno nie dołączymy jej do tematu w jakim piszesz. A coś ją podrobię na PL front jak mi przeziębienie przejdzie. Chyba, że ktoś już ma i się podzieli? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Jakub Pakulski Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Cześć, nie mam większości rzeczy przetłumaczonych. Co może być tym spowodowane? Czy może to być ten błąd? podając pl_PL wyskakuje błąd że nie jest aktywowane to na serwerze.
Manager DawPi Opublikowano 3 Marca Autor Manager Opublikowano 3 Marca 1 godzinę temu, Jakub Pakulski napisał(a): nie mam większości rzeczy przetłumaczonych Czyli np. czego? Jaką wersję spolszczenia wrzuciłeś? 1 godzinę temu, Jakub Pakulski napisał(a): Czy może to być ten błąd? Nie. 1 godzinę temu, Jakub Pakulski napisał(a): podając pl_PL wyskakuje błąd że nie jest aktywowane to na serwerze. No to napisz do admina serwera by dograł polskie locale. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Jakub Pakulski Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 4 minuty temu, DawPi napisał(a): Czyli np. czego? Jaką wersję spolszczenia wrzuciłeś? Polski_4.7.13_10.2.8, Powysyłam screeny bo dużo jest tego nie przetłumacozne Dodatkowo część CP jest przetłumaczone a część nie. Dziwne. 4 minuty temu, DawPi napisał(a): No to napisz do admina serwera by dograł polskie locale. już zrobione
Manager DawPi Opublikowano 3 Marca Autor Manager Opublikowano 3 Marca To najnowsze spolszczenie - przy wrzucaniu spolszczenia nic Ci nie wywala w ACP? Te rzeczy są spolszczone na pewno. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Opublikowano 3 Marca Autor Manager Opublikowano 3 Marca Sprawa nadaje się do analizy przez administratora serwera. Swoją drogą - jaki to mocarny serwer masz, że nie ma polskiego locale i nie można wrzucić całego spolszczenia? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Jakub Pakulski Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca 22 minuty temu, DawPi napisał(a): Sprawa nadaje się do analizy przez administratora serwera Zgłoszone wraz z dodaniem locale. Czyli locale może być problem, że nie działa spolszczenie?
Manager DawPi Opublikowano 4 Marca Autor Manager Opublikowano 4 Marca Raczej nie. To nie chodzi, że nie działa tylko pytanie czy podczas importu jest w całości parsowany przez serwer i odpowiednie wpisy są umieszczane w bazie. P.s. 10 godzin temu, DawPi napisał(a): Swoją drogą - jaki to mocarny serwer masz intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
devvLove Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Jest pewien problem, a mianowicie rozmiar spolszczenia przewyższa standardy IPS. Hm, co teraz?
aXen Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca 22 minutes ago, devvLove said: rozmiar spolszczenia przewyższa standardy IPS Raczej standardy Twojego serwera. Powiększ upload plików w php.ini. See me on GitHub or aXenDev.net!
Rekomendowane odpowiedzi