Jump to content
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Invision Community 4.7.x [PL]

DawPi

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...

Mam pytanie - jak przywrócić w admin panelu ikonki Font Awesome na takie, jakie są w angielskiej wersji językowej? Chodzi mi o to:

Untitled-1.jpg.b73409ba29328e2d2d9145a33d61fb6f.jpg

Pytanie zadaję tutaj, bo zmieniły się po załadowaniu tłumaczenia pobranego stąd, a nie znalazłam w wyszukiwarce informacji jak to się zmienia. No i dzięki za kawał dobrej roboty z tłumaczeniem!

Edited by Jcdx

@DawPi no właśnie to niestety nic nie daje :) - co ciekawe jak się zmieni język ACP na angielski, to wracają od razu stare ikonki. A jak pogrzebałam po XML to nic nie znalazłam, co mogłoby mieć wpływ na to, że się zmieniły (a nastąpiło to po aktualizacji istniejącej wersji językowej pobranym plikiem).

Jeśli się tego nie da zmienić to trudno, to nie jest tak, że nowe ikonki są jakieś totalnie bezsensowne - po prostu inne.

• 10 months later...
  • 4 weeks later...

Jeśli komuś nie pasują ikonki w menu, może sobie zmienić samodzielnie, zmieniając wartości w tłumaczeniu dla kluczy:

menutab__cms_icon - org. "files-o"
menutab__community_icon - org. "comments"
menutab__core_icon - org. "cogs"
menutab__customization_icon - org. "paint-brush"
menutab__members_icon - org. "user"
menutab__nexus_icon - org. "usd"
menutab__stats_icon - org. "line-chart"
menutab__support_icon - org. "life-ring"

Jak wspomniał @DawPi to nasz "podpis", nie zamierzamy tego zmieniać, bo w żaden sposób nie wpływa na działanie skryptu. Przy każdej aktualizacji spolszczenia, te wartości będą napisane ponownie.

• Like 1

• 1 month later...
W dniu 23.12.2018 o 14:55, insp napisał:

Jeśli komuś nie pasują ikonki w menu, może sobie zmienić samodzielnie, zmieniając wartości w tłumaczeniu dla kluczy:

a wraz z nową aktualizacją dokonamy lekkiego odświeżenia tej kwestii:

2019-02-13_193153.thumb.png.03357baf82179aabb5c7239152ee00a3.png

• 3 weeks later...

Hej, wrzuciłem wczoraj nową paczkę ze spolszczeniem, bo po aktualizacji forum do 4.4.1 było sporo dziur. Np. teraz gdy ktoś napisał coś w poniedziałek, to nie ma daty tylko poniedziałek... Nadpisało mi to jednak sporo naszych poprawek, które mieliśmy.

W nowym spolszczeniu też widzę trochę błędów i braków. Przykładowo:

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później

- brakue przecinka przed "a".

W przeciągu kilku dni wyślemy Ci przypomnienie na Twój adres e-mail , jeśli chcesz zrobić to później.

- niepotrzebna spacje przed przecinkiem.

Generalnie to nasi użytkownicy zawsze po aktualizacji i wgraniu oficjalnej paczki najbardziej skarżą się na 9 luty itp. powinno być 9 lutego.

W nowej wersji do aplikacji Store dodano filtry w kategoriach. Domyślnie są zawsze dwa

Przy cenie powinno być raczej: Podaj zakres cen (kwot), a poniżej przy Magazynie: Pokaż tylko produkty dostępne. 

:)

image.png.3a9cf14dbf4b1801bfdbc38a382797ad.png

• Like 1
logopiwoorgsmall.png

piwo.org - polski portal piwowarski

• 1 year later...
  • DawPi changed the title to Invision Community 4.5.x [PL]