Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Od prawie tygodnia męczę się z forum, po aktualizacji jaką zrobiłem.

Główny problem to brak dostępu do Panelu Administracyjnego, wczoraj wyszła kolejna aktualizacja i nie mogę jej automatycznie zainstalować :(

Oprócz tego to do kilku tematów nie mogę wejść, ludzie mają problem z wejściem do PW.

Dodatkowo mam Czatbox i nie można wysłać nowej wiadomości. A widzę iż tu na forum działa.

Strona do logowania PA otwiera się ale po zalogowaniu dostaje:

479455417_Screenshot_2019-03-05xiaomifanspl502Badgateway.thumb.png.b96a24061d07f99dcb018d52527a2f0b.png

I teraz nie wiem czy problem jest po stronie forum czy cloudflare.

Forum jest na VPS i przed aktualizacją robiłem aktualizacje PHP do wymaganej wersji 7.1

Ktoś coś poradzi?

Edytowane przez sznoorek
Opublikowano

Po wywaleniu .htaccess strona forum przestała działa, pewnie przez to ze mam SSL.

Jeszcze z OVH się nie kontaktowałem, bo nie mam pewności ze wina nie jest po "mojej" stronie.

Opublikowano
2 godziny temu, Dynloth napisał:

Zapytać możesz, najwyżej odpiszą że problem jest po winie skryptu.  Chatbox aktualizowałeś? 

Spróbuj dodać do pliku  costans.php:

Cytat

define( 'RECOVERY_MODE', true );

Dzięki pomogło :)

• Lubię to 1
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.