Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

(VD) Agenda View

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy modyfikacja poprawnie wyświetla godziny rozpoczęcia danego wydarzenia?

Przykładowo na http://www.lubforum.pl/index.php? "Spotkanie Biznes przy Kawie w Lublinie" rozpoczyna się o 17:00 a modyfikacja podaje 5:00

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

Opublikowano

To znowu ja, tym razem z nową zagadką :)

Załóżmy że mam dwie kategorie w kalendarzu: "Wydarzenia" i "Imprezy". Czy za pomocą tej modyfikacji można w pasku po prawej wyświetlić dwa oddziele kalendarze typu "nadchodzące wydarzenia" oraz "nadchodzące imprezy"?

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

Opublikowano

Jak już jesteśmy przy ToDo to przycisk "Dodaj" zrobiłbym rozwijany: okresowe, kilkudniowe, zwykłe :)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze dzisiaj otrzymacie aktualizację rozszerzenia. Obejmować ona będzie pełne wsparcie dla wydarzeń cyklicznych, kilkudniowych wraz z czasem ich zakończenia. Dodatkowo kilka fajnych bajerów, ulepszony design i inne :)

Przy okazji chciałbym zapytać, czy macie może jeszcze jakieś życzenia co do tego rozszerzenia?

Opublikowano

OK, a która domyślna wartość odpowiada za wyświetlanie nazwy "Calendar"?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ha! Znalazłem zastosowanie dla tej modyfikacji na moim forum! :P Dzięki!

I od razu mały feedback: Ustawiłem limit na 5 wydarzeń. Jednak przy wydarzeniach kilkudniowych tabela jest rozciągana do 8-10 pozycji. Może zamiast dodawać każdy dzień osobno z takiego wydarzenia lepiej by wyglądał jeden wpis z przedziałem datowym [start]-[end]? W ten sposób utrzymany by został wybrany limit 5 wydarzeń i wpisy by się nie powtarzały :P

Opublikowano

Ja zgłaszam błąd. Kalendarz pokazuje wydarzenia ze złą datą. ALbo 1 dzień za wcześniej, albo za późno. Różnie i losowo. Ludzie zaczynają się burzyć bo mamy mnóstwo imprez powpisywanych i bzdury się wyśiwetlają. Jak już się wejdzie na stronę główną kalendarza to jest oczywiście ok. Dodatek przekłamuje :P

Opublikowano

jest tak... wareczkowy kalendarzy źle pokazuje daty zwykłych wydarzeń o 1. dzień za wcześniej, a tych długich o jeden dzień za późno...