Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy to akurat miejsce na taką "błahostkę" :
Po najechaniu text "Editor Options" jest po angielsku a w środku już jest polski ;)
pre_1355881203__indeks2.png
DawPi : Wersja:IP.Board 3.3.4 ;)

Edytowane przez Budyn

pre_1383606035__stonefly2.gif

Opublikowano
Też to miałem - musisz wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki. Nie żadne CTRL+F5, bo tego się naklikałem, ale z poziomu ustawień.

Faktycznie, pomogło :)

Opublikowano

Dziś przeglądałem forum "na telefonie" i mając styl mobilny wszedłem w ten temat (klikając Pobierz plik):

i mam to:

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/klient.dhosting.pl/DawPi/forum.invisionize.pl/public_html/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_downloads.php on line 262

Na komputerze udało mi się powtórzyć to samo.

Opublikowano

Sprawdziłem teraz na telefonie , FireFox (18.0) i Chrome(ostatnie dwie na kompie).
Dalej jest:

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/klient.dhosting.pl/DawPi/forum.invisionize.pl/public_html/cache/skin_cache/cacheid_3/skin_downloads.php on line 262

Opublikowano

Głównie to chodziło mi o to czy w czasie aktualizacji,po występują problemy z którymi poradzić sobie może osoba która ma doświadczenie czy może ktoś z supportu IPB dopiero rozwiąże problem.

• Manager
Opublikowano

Oby było to załatane w 3.4.2 i wydane niedługo.

Niby bug, a nie bug: http://community.invisionpower.com/resources/bugs.html/_/ip-board/url-inside-code-being-parsed-into-html-r40578 - każą używać przycisku code, a nie wpisywać samego code. Dziwne.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano (edytowane)

Szczerze powiem, że trochę do tyłka jest 'code', za duże jak dla mnie.

Edytowane przez kajber
Opublikowano

Każda nowa wersja skryptu ma jakieś bugi, które na bieżąco są łatane w aktualizacjach. A że wersje wcześniejsze mają ich więcej, to chyba naturalne ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.