Jump to content
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Ja po aktualizacji forum nie pokusiłem się o ponowne spolszczenie ustawień, bo po tym nic nie mogłem znaleźć :P

• Like 1
  • 3 weeks later...
Posted

Zmiany między wersją 3.4.3 a 3.4.5 dotyczyły tylko jednej linijki. Mianowicie w opisie funkcji tworzącej mapę strony dodane zostało zdanie "Jeśli twój serwer nie utworzy mapy strony automatycznie, stwórz ją ręcznie i nadaj odpowiednie uprawnienia" :P

W aktualizacji dodałem zmienną hook_requirements zaproponowaną przez Maca (dzięki!), więc problem hook_php_version powinien zostać wyeliminowany :)

• 1 year later...
Posted

Wgraj to co jest dla wersji 3.4.6. Jeśli jakieś frazy są nieprzetłumaczone (w co wątpię) to sobie możesz przetłumaczyć w ACP.

• 2 weeks later...
Posted

Dane te są przechowywane w postaci zserializowanej, w plikach XML. Możesz spróbować dodać:

<hook_requirements><![CDATA[a:2:{s:20:"hook_php_version_min";s:1:"0";s:20:"hook_php_version_max";s:1:"0";}]]></hook_requirements>

W sekcji <config>.

Ta linijka powinna się jakoś zmienić dla wersji 3.4.7? Przyznam, że zupełnie jej nie rozumiem. A nie widzę nic innego, co by mogło powodować takie błędy, skoro u kilkunastu innych osób rozszerzenie działa poprawnie.

• Manager
Posted

Ta linijka jest OK. Mówi o minimalnej i maksymalnej wersji dla rozszerzenia. A w tym przypadku takich limitów po prostu nie narzuca.

• Like 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 1 year later...
  • 1 year later...