Jump to content

Kupujesz licencję? Wesprzyj polski support! :-)

DawPi

Recommended Posts

przepraszam, tak mi się kojarzyło - ostatnio tyle dziwnych rzeczy mnie spotyka, że już chyba mało co mnie zdziwi, nawet dziewczyna na licencji ;)

a takie forum jest jak niejedna dziewczyna w końcu :) absorbuje mnóstwo czasu, miewa humory i rzucić ją trudno bo i tak się ją kocha :)

już nie spamuję, ide poczytać o modyfikacjach, podliczyć ile muszę na nie uzbierać, i znaleźć odpowiedzi na kilka technicznych i nurtujących mnie pytań ;)

owocnego wspierania życzę :) żeby nie tylko na licencje ale jeszcze na wiele innych rzeczy starczyło :)

i dziękuję, ze jest to forum :*

Edited by mtoto
  • Like 3

www.forum4u.pl - bo forum jest dla ludzi a nie ludzie dla forum 

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

@DawPi, klikam w link z pierwszego postu, ale on przenosi mnie do strefy "zerowej" tzn do miejsca, w którym mogę wybrać/zakupić nową licencję. Czy jeśli przeskoczę stamtąd do panelu klienta, aby przedłużyć swoją licencję, to też otrzymasz prowizję od tej transakcji? Uzbierało mi się trochę tych aplikacji i w sumie mam rachunek na $120,00 - więc chciałbym, aby coś tam trafiło z tego do Ciebie.. ;)

• Like 1

@DawPi, klikam w link z pierwszego postu, ale on przenosi mnie do strefy "zerowej" tzn do miejsca, w którym mogę wybrać/zakupić nową licencję. Czy jeśli przeskoczę stamtąd do panelu klienta, aby przedłużyć swoją licencję, to też otrzymasz prowizję od tej transakcji? Uzbierało mi się trochę tych aplikacji i w sumie mam rachunek na $120,00 - więc chciałbym, aby coś tam trafiło z tego do Ciebie.. ;)

Zagłębiłem się w temat i na trzeciej chyba stronie znalazłem odpowiedź. Już wiem, że otrzymujesz prowizję tylko od nowych zakupów lub od przedłużenia licencji zakupionej za Twoim pośrednictwem. Proszę więc o usunięcie moich postów, bo nic nie wnoszą do dyskusji. Bardzo mi przykro, że nie mogę pomóc.. :( 

• 3 weeks later...
  • Manager

Coś tam doszło. ;)

Dziękuję.

Gwoli jasności - ta kasa może być przeznaczona tylko na nowe licencje lub przedłużenie obecnych. Nie ma opcji jej wypłacenia. Także o wczasach w Lądku Zdrój mogę zapomnieć. ;)

Jeszcze raz dziękuję.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 2 months later...
  • 9 months later...
  • 1 month later...