Jump to content

Kupujesz licencję? Wesprzyj polski support! :-)

DawPi

Recommended Posts

• Manager

Hm, sprawdziłem i jakby trochę IPS zmienił metodę generowania tych linków (!). Oczywiście bez zapowiedzi.

Zmieniłem link w pierwszym poście. Ciekawe czy tę ostatnią płatność zaliczy - jeśli nie to zawsze można spróbować wysłać do nich zgłoszenie - a nuż się uda. :)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 5 months later...

Przedłużyłem licencję przez link w pierwszym poście. Jestem ciekawy czy zadziałał i wpadła jakaś prowizja? :)

• Like 1

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

• 2 weeks later...

Witam, 
jestem tutaj nowy i trochę zielony, nie ma dla mnie problemu aby kupić licencje przez polski support jakby co.

Mam zamiar ustawić forum tak: forum.dlaryb.pl i już mi się nasuwają pytania (pewnie gdzieś tutaj już były zadawane) no ale...:

Jeśli zakupię licencję to czy poza startem zapłacę za przedłużenie po 6 miesiącach ponownie Suite Core?
Jeśli zakupię tylko forum, a będę w przyszłości chciał galerię czy blogi i inne funkcję to coś ekstra będzie trzeba zapłacić za Suite Core czy tylko za poszczególne funkcje?

Czy opłaca mi się mieszać IP z wordpress -em czy lepiej cały "kombajn" brać z IP - może ktoś poda przykład pełnych stron www, ja znam tylko jedną i oprócz fajnego  forum, ustawienia poszczególnych podstron mnie nie przekonały.

Pozdrawiam

DG

• Manager

Generalnie to nie temat na takie pytania. Ale zrobimy jeden wyjątek.

Po 6 miesiącach nie musisz płacić za odnowienie, tracisz dostęp do supportu, aktualizacji i paru innych serwisów (SMS etc.).

Możesz potem zakupić dodatki, bez ponoszenia dodatkowych kosztów (oprócz ceny za nie same).

Nie mieszaj, bierz wszystko od IPS.

---

To możesz mi podesłać link do takich zapytań?

Odp. zrozumiałem tak, np.  kupuję rdzeń w wersji 4.0.0. przez pół roku mam aktualizację i takie tam, a po pół roku tracę smsy itd. Przedłużam sobie, galerię, forum i blogi za około 75usd i jadę na rdzeniu 4.0.0. po aktualizacjach...

Jeśli będę np za 2 lata chciał nowy rdzeń to daje 100usd o wgrywam wersję 6.0.0. aktualną?

Ponawiam pytanie, czy gdzieś macie zbiór domen gdzie IPS śmiga jako cały kombajn?

Pozdrawiam
D.G.

• Manager

Jakie zapytania?

W nowym IP.Board koszt odnowienia jest wspólny, niezależnie od tego kiedy kupisz dany dodatek, to to się potem przy odnowieniu sumuje. Nie można mieć aktualnych dodatków, a 'core' stary.

---