Jump to content
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Recommended Posts

Posted

Jakie zapytania?

W nowym IP.Board koszt odnowienia jest wspólny, niezależnie od tego kiedy kupisz dany dodatek, to to się potem przy odnowieniu sumuje. Nie można mieć aktualnych dodatków, a 'core' stary.

Kupiłem licencję przez ten link co podałeś, teraz czekam od 2h aż zaksięgują. Powinno już wejść, ale pewnie śpią:)

Nie rozumiemy się do końca ale ok....

Pozdr.

• 3 months later...
  • Manager
Posted

Przypominam, że dla Was to żadna różnica w cenie skryptu i nic więcej nie trzeba robić jak tylko kliknąć w link znajdujący się w pierwszym poście tego tematu i.... tyle! Po zatwierdzeniu płatności ize otrzyma stosowną prowizję, która pozwoli opłacić przedłużenie licencji.

Tyle i aż tyle. ;)

Zapraszam do zakupu licencji tych którzy tego jeszcze nie zrobili i skorzystania z naszego linka polecającego.

Dzięki.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• 1 year later...
  • Manager
Posted

Pojawiła się taka opcja. Sprawdźmy czy działa. :)

Ktoś kto zakupi z podanego linku nową licencję proszony jest o kontakt. Niespodzianka czeka! :)

---

• 3 months later...
Posted

Zamówienie #745092 opłacone przez link z pierwszego posta. Wpadło coś do skarbonki? ?

Moje forum komputerowe ForumPC.pl korzysta z hostingu w Progreso.pl - w trakcie zamówienia serwera podaj kod FORUMPC a otrzymasz miesiąc abonamentu gratis.

• Manager
Posted
5 godzin temu, necik napisał:

Zamówienie #745092 opłacone przez link z pierwszego posta. Wpadło coś do skarbonki? ?

Czekam na aktywację. Zobaczymy.

---

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 years later...
Posted (edited)

Witam. Za niedługo będę kupować licencję IPS. Póki co to tylko na Forum (czyli jakoś wychodzi 250$). Tak z ciekawości wchodziłem na link z pierwszej strony ale nie wiem czy jest aktualny? Bo będąc zalogowanym przechodzę do menu: zarządzaj swoimi zakupami. Obecnie jadę na 30 dniowej próbnej licencji aby przetestować co nie co :) . Lecz później będę chciał z niej zrezygnować przed upływem jej zakończenia i wykupić przez self-hosted. Po kliknięciu na link do wsparcia na jaką stronę powinno mnie przekierować?

1.thumb.JPG.ef65db78e4b3b565ea4164857e24d72a.JPG

Edited by Misiek1979
  • Like 1