teez Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 To napisz na forum, bo to już nie jest wina rozszerzenia. Znajdziesz mnie na LinkedIn
MynDoS Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 A jeśli dodam użytkownika z takim samym ID jakie miało tamte konto?Może to pomoże i wtedy usunę użytkownika przez ACP.
Manager DawPi Posted September 2, 2013 Author Manager Posted September 2, 2013 Próbuj. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Mario14125 Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Zauważyłem błąd w tym rozszerzeniu. Mianowicie gdy dodałem do pola Prefiks formatowania grup taki kod: <span style='color:red;font-weight:bold;'>+</span>To zamiast pokazywać mi +DawPi, pokazuje mi ++DawPi Pokazuje dwa prefiksy nie jeden. Nie wiem czy to wina moja czy rozszerzenia. Wolałem zaraportować 01001001 01010000 00101110 01000010 01101111 01100001 01110010 01100100
Guest naXe Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Zauważyłem błąd w tym rozszerzeniu. Mianowicie gdy dodałem do pola Prefiks formatowania grup taki kod: <span style='color:red;font-weight:bold;'>+</span>To zamiast pokazywać mi +DawPi, pokazuje mi ++DawPiPokazuje dwa prefiksy nie jeden. Nie wiem czy to wina moja czy rozszerzenia. Wolałem zaraportować Mam podobny problem tyle, że z obrazkami. http://scr.hu/0qli/icfj2
Guest ratosluaf Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Nie wiem, czy to coś da, ale może spróbujcie otworzyć jeszcze jeden tag <span> i zamknąć go w sufiksie. Może pomoże.
Guest dasde12 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Witajcie dodałem obrazek przy nazwie grupy działa on poprawnie prócz (DP) Top Reputation. W tej modyfikacja podwaja się obrazek, a w innych widać dobrze... Prefiks formatowania grup(opcjonalny): http://forum.destories.pl/uploads/imgs/pre_1385223570__vip.gif <span style='color:yellow; text-shadow: 1px 1px 10px yellow; '> Sufiks formatowania grup(opcjonalny): </span>
vargburzum Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Jakieś sugestie dlaczego po włączeniu kolorków żeby śmigało jak w top5 posters wysypuje się forum (blank page)? Po odkomnetowaniu: /* Make colorize? */ if( $this->makeColor ) { $r['members_display_name'] = IPSMember::makeNameFormatted( $r['members_display_name'], $r['member_group_id'] ); }*/ /* Add them all! */ Jest kicha. Na oko przecież powinno działać. Pobieramy z tabeli members wszystkie potrzebne wartości i nie robimy nic innego jak w topposters. Będę niewymownie wdzięczny za każdą sugestię.
JamLasica Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 To sprawdź w error.logu o co PHP chodzi. Jeśli nie masz logowania do plików, to włącz wyświetlanie (chwilowo!) Otwórz initdata.php i przed ?> zamykającym dopisz: @ini_set( 'display_errors', 1 ); error_reporting( E_ALL ^ E_NOTICE );
zakuty Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Witam, otóż mam problem z tą modyfikacją. Gdy grupy mają tylko kolorki wszystko jest dobrze, ale gdy do którejś grupy dodam gwiazdki, to dzieje się coś takiego : Gdy usunę gwiazdki z grupy, wszystko wraca do normy i jest dobrze. Więc zwracam się z pytaniem, co zrobić, aby nie psuła się tam modyfikacja, gdy mam grupę z gwiazdkami w okół.
zakuty Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 (edited) Witam, otóż mam problem z tą modyfikacją. Gdy grupy mają tylko kolorki wszystko jest dobrze, ale gdy do którejś grupy dodam gwiazdki, to dzieje się coś takiego : Gdy usunę gwiazdki z grupy, wszystko wraca do normy i jest dobrze. Więc zwracam się z pytaniem, co zrobić, aby nie psuła się tam modyfikacja, gdy mam grupę z gwiazdkami w okół. Przepraszam za double posta, ale poradziłem sobie, zmieniłem trochę prefix grupy i jest okej. PS. nie mogłem edytować tego na górze. Edited June 20, 2014 by zakuty
Szelc Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Chciałbym dodać do tej modyfikacji awatary jak to jest np.: w ostatnich postach/tematach, mógłby mi ktoś powiedzieć jak to zrobić ? Będę bardzo wdzięczny.
Jurij Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 No to macie dwa wyjścia: 1. Przejrzeć sobie podobne modyfikacje wykorzystujące avatary w sidebarze i pobawić się kodem metodą kopiuj - wklej aż odniesiecie pożądany skutek, albo: 2. Zlecić napisanie takiej modyfikacji komuś w dziale giełda
hoth Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 (edited) @DawPi byłbyś wstanie przerobić ten hook tak aby wykluczał dana grupę (nie pokazywał ich na liście) Trochę pobawiłem się z hook'a DP 34 Top Posters ale nie pokazuje tej grupy do wykluczenia: Co zrobić tutaj mogę? Edited April 14, 2015 by DawPi Wycięcie kodu 1
hoth Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 (edited) Adnotując do mojego poprzedniego posta: Ktoś coś mógłby pomóc? Edited April 15, 2015 by DawPi Nie bardzo rozumiesz ideę zakazu wklejania kodów modyfikacji. Gdziekolwiek.
C47 Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Cześć, Może mi ktoś powiedzieć skąd ja mam w tym awatary których nie miałem kiedyś i mieć nie chcę?
Jurij Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Bo to zostało niedawno dodane: Co nowego w tej wersji? 1.0.5 (Zobacz pełną listę zmian)Dodano zdjęcia użytkowników (by Macsch15) Jak Ci się nie podoba to wywal zmieniony kod lub zainstaluj poprzednią wersję wersji 1.0.5 1
C47 Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Okej, dzięki bo nie zauważyłem, że jest nowa wersja tylko z automatu to pobrałem
Guest Sammy Posted January 16, 2016 Posted January 16, 2016 Witam. Mam problem, mianowicie wyświetla mi niepoprawnie statystyki forum. http://scr.hu/5bsm/ul8oe Ktoś ma jakiś pomysł, aby to naprawić? Konto testowe : Login : testowy Hasło : testowy Dziękuje i pozdrawiam
FreeXee Posted January 18, 2016 Posted January 18, 2016 Witam. Mam problem, mianowicie wyświetla mi niepoprawnie statystyki forum. http://scr.hu/5bsm/ul8oe Ktoś ma jakiś pomysł, aby to naprawić? Konto testowe : Login : testowy Hasło : testowy Dziękuje i pozdrawiam Sorki, że zapytam, ale masz dobrą wersję tego hooka? + Nie grzebaleś nic przy stylu?
Vatahar Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 A ja mam pytanie jak zmienić to na to aby wyświetlało ile jeszcze zostało nam reputacji do rozdania. Podpowiedź bym prosił jakąś gdzie szukać bo pp_reputation_points wyswietla ile mamy a ja bym chcial ile zostalo do rozdania.
Manager DawPi Posted February 18, 2016 Author Manager Posted February 18, 2016 To nie ma nic wspólnego z tym modem. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts