Manager DawPi Posted February 9, 2014 Author Manager Posted February 9, 2014 +18 Będzie cytat z serialu...Ciocia Stasia w serialu "Klan":"Wladziu, podaj mi śmietanę z laski swojej" intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted February 11, 2014 Author Manager Posted February 11, 2014 Facet, który przyszedł do fryzjera i zamówił golenie, skarży sie, że ostatnio na policzkach pozostały mu kępki zarostu. Fryzjer odpowiada, że ma sposób na dokładniejsze golenie i wyciąga z szuflady drewnianą kulkę. Każe ją facetowi włożyć w usta i rzeczywiście, perfekcyjnie goli naprężoną w ten sposób skórę policzków. Zadowolony z efektu klient płaci za usługę i szykując się do wyjścia pyta: - A co by się stało, gdybym przez przypadek połknął tę kulkę? - Nic strasznego - uspokoił go fryzjer - Przyniósłby pan ją jutro, wszyscy tak robią. 2 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Jurij Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Śniadanie jedz jak król, obiad jak książę, a kolację jak żebrak. W rzeczywistości jest tak jakoś... Śniadanie jem jak król - tego nie chcę, tego nie będę. Obiad jem jak książę - no nie wiem, może i coś zjem... Kolację jem jak żebrak - żrę wszystko co znajdę! Żona w pościeli pyta się męża: - A powiedz mi kochanie, czemu ty na początku nazywałeś mnie "słoneczkiem", a teraz tylko "zajączkiem"? - No... Po prostu do ślubu oświecałaś mi drogę na przyszłość, a teraz tylko wołasz o kapustę $...
Amfidiusz Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 $ Nie ma to jak tłumaczyć dowcip w czasie jego opowiadania Ustawienia IP.Board po polsku!
Jurij Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Nie ma to jak tłumaczyć dowcip w czasie jego opowiadania Tia. 70 % ludzi nie rozumie treści rozkładu jazdy autobusów. Ostatnio weszło mi w krew, że prościej od razu mówić jak do debili, niż potem wdawać się w polemikę wyjaśniającą...
Amfidiusz Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 http://translate.google.com/#ja/en/............. Wciśnijcie audio przy wersji japońskiej 2 Ustawienia IP.Board po polsku!
Manager DawPi Posted February 22, 2014 Author Manager Posted February 22, 2014 Poprosiłem fryzjerkę, aby zrobiła mi taką fajną fryzurę na lato... Chyba się nie zrozumieliśmy. Teraz wyglądam jak Grzegorz. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
ffbbpl Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 - Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem?- Dwulatka można zostawić samego z nianią. Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z nich korzystać. Kulturystyka i Fitness - kulturystyka online o siłowni.
Amfidiusz Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Nauczyciel na lekcji pyta dzieci, co to jest rarytas? - Rarytas to jest pomarańcza - powiedziała Kasia. - Dobrze, co jeszcze? – zapytał nauczyciel. Karol podnosi rękę i mówi: - Rarytas to jest czekolada. - Dobrze! Czy coś jeszcze? - pyta nauczyciel. Jasiu podnosi rękę i mówi: - Rarytas, proszę pana, to jest d*pa szesnastolatki. Nauczyciel oburzony wyrzucił go z lekcji i kazał mu przyjść na drugi dzień z ojcem. Na drugi dzień Jasio wszedł do klasy i bardzo szybko pobiegł do ostatniej ławki, i usiadł bez słowa. Podszedł do niego nauczyciel i zapytał: - Czemu tak od razu uciekłeś do ostatniej ławki i gdzie masz ojca?! - Tata nie przyjdzie. Powiedział mi, że jeżeli dla pana d*pa szesnastolatki nie jest rarytasem, to jest pan pedałem i kazał mi się trzymać od pana z daleka. Ustawienia IP.Board po polsku!
Amfidiusz Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 (edited) Wpada zdyszany syn z portfelem w ręku do pokoju w którym siedzi ojciec weterynarz: - tato, tato szybko! mój portfel! ojciec się zrywa i zdziwiony pyta: - co się stało?! - no zobacz - syn otwiera portfel - ledwo dycha Edited March 25, 2014 by Amfidiusz 1 Ustawienia IP.Board po polsku!
Amfidiusz Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Jakie było najtragiczniejsze powstanie w historii Polski? Powstanie Beyonda. 1 Ustawienia IP.Board po polsku!
Manager DawPi Posted April 5, 2014 Author Manager Posted April 5, 2014 Zacne. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Macsch15 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Mowa o bejądzie, beyond może czuć się urażony. Popraw to ASAP.
Jurij Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Popraw to ASAP. Trochę suchy ten dowcip imho Zważywszy na to, że napisał go moderator z pełnymi możliwościami edycji postów do użytkownika, który takich mocy nie posiada 1
Amfidiusz Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Z jakim krajem graniczy Rosja? z którym chce A z którym chce graniczyć? z żadnym Ustawienia IP.Board po polsku!
Jurij Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Skoro lecimy z sucharami, to i ja dorzucę swoje dwa okruchy Kogo kochają Polscy euro-socjaliści? Ukraińskich banderowców. Czy to uczucie jest odwzajemnione? Naturalnie. Ukraina w dowód odwzajemnionej miłości już nałożyła embargo na polskie produkty
Amfidiusz Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 (edited) Co powstanie po połączeniu dowcipu z pytaniem retorycznym? Wysłane z mojego HTC One za pomocą Tapatalk 2 Edited May 19, 2014 by Amfidiusz Ustawienia IP.Board po polsku!
Amfidiusz Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Przyjechałam z mężem na zakupy. On został w samochodzie, ja poszłam na zakupy. Nie starczyło mi pieniędzy. Wychodzę, patrzę, a tu przy samochodzie stoi Cyganka i prosi męża o pieniądze ''na chlebek i na dzieci''. On jej nic nie daje. Podchodzę, odsuwam ją i mówię:- Nic nie umiesz. Patrz i ucz się!Obracam się do męża, wystawiam rękę i mówię:- Daj 100 złotych!Mąż podaje banknot. Wyobraźcie sobie minę Cyganki... Ustawienia IP.Board po polsku!
Amfidiusz Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Wraca mąż do domu i zastaje w nim zapłakaną żonę, która pakuje w pośpiechu walizki. - Co robisz?! - pyta. - Odchodzę! Zdradziłeś mnie! - odpowiada żona i rzuca w niego plikiem zdjęć, na których widać jak uprawia on seks z kochanką. Mąż ze spokojem przegląda zdjęcia po czym zwraca się do żony: - Kochanie, uspokój się! Wszystko się ułoży! Musimy tylko wyjaśnić kto te zdjęcia zrobił i dlaczego chce zniszczyć nasze małżeństwo. 1 Ustawienia IP.Board po polsku!
Jurij Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 No proszę, proszę... Albo to ostatnio modny dowcip, albo Amfidiusz zaczął interesować się polityką: 1
Amfidiusz Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 W szkole pani pyta dzieci: - Które z was zakłada nowe tematy na ize bez użycia wyszukiwarki? Wszystkie dzieci podnoszą raczki tylko nie Jasiu. - A ty Jasiu czemu nie podnosisz - pyta pani. - Bo ja zawsze korzystam z wyszukiwarki - odpowiada rezolutnie Jasiu. - Ale dlaczego? - pyta pani - Bo tata szuka, mama, starszy brat.... to i ja zawsze szukam - mówi Jasiu - Ale Jasiu, popatrz, nie zawsze trzeba brać przykład z rodziców. Np. jakby tak twój tata był alkoholikiem, mama prostytutką, a brat gejem to co wtedy byś zrobił? - pyta pani. - To wtedy bym zakładał nowe tematy bez użycia wyszukiwarki - odpowiada Jasiu 2 Ustawienia IP.Board po polsku!
Amfidiusz Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Na cotygodniowe spotkanie zwierząt z sawanny przyszedł lew, antylopa, hiena, nawet słoń i żyrafa... Ale zebranie. 1 Ustawienia IP.Board po polsku!
Amfidiusz Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 - Baco, a umiecie powiedzieć "Chrząszcz brzmi w trzcinie"? - A co mom ni umić? - No to powiedzcie. - Chrobok burcy w trowie. Ustawienia IP.Board po polsku!
Amfidiusz Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Wraca DawPi z pracy późnym wieczorem widzi na ulicy jakiś gość zamalowuje napisy na płocie... postał... popatrzył... zamyślił się i mówi pod nosem: - Ani chybi Jurij znowu bawi się w moderatora... 2 Ustawienia IP.Board po polsku!
Manager DawPi Posted October 7, 2014 Author Manager Posted October 7, 2014 Małżeństwo siedzi przy obiedzie. Żona do męża: - Wiesz Stasiu, kiedy pomyślę, że nasze małżeństwo trwa już 25 lat, to ciepło mi się robi przy sercu. Mąż odpowiada: - Daj spokój Helena, po prostu cycek wpadł Ci do zupy. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts