Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich moim pierwszym poście

Niestety mam problem z instalacją mimo kilkukrotnie czytanej instrukcji, po probie wgrania paczki językowej ipBoard314-pl157.xml.gz, wyskakuje mi taki oto błąd

Internal Server Error : Wewnętrzny błąd serwera

Wewnętrzny błąd serwera (np. zawieszenie programu CGI) lub błąd konfiguracji.

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Dodam że hosting mam na netart.pl, ale jak dotąd nie było z nim żadnych problemów...

Dzięki i pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Budyn, skąd masz tę informację? Skąd Ci to wiadomo? Jakieś linki albo cytaty?

rdN, spolszczenie będzie 'działać' na wersji 3.2. Będzie ono jednak niekompletne, gdyż wiele funkcjonalności zostało dodanych w nowej wersji, a część się zmieniła. Nasze spolszczenie zostanie zaktualizowane w kilka dni po wydaniu wersji stabilnej IP.Board 3.2.0.

• Lubię to 2
Opublikowano

Nasze spolszczenie zostanie zaktualizowane w kilka dni po wydaniu wersji stabilnej IP.Board 3.2.0.

No to czekamy :)

ipbaddons.com

• Manager
Opublikowano

Nowa wersja spolszczenia, do najnowszej wersji IP.Board 3.2.0 została właśnie opublikowana.

Zapraszamy do pobierania oraz do wyłapywania błędów! ;)

• Lubię to 3

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Świetna robota, jak bym mógł to postawiłbym wam wszystkim piwo, ale nie chce mi się pakować przesyłek :D.

Oczywiście +.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

DawPi, nie że mi się nie chcę, bo siedzę na upgradem cały dzień, a na localu IPB nie da rady zainstalować :)

Na razie mam problem z pl znaczkami, zawsze zmieniałem dwa pliczki które odpowiadają za połączenie z bazą, teraz po dodaniu kodu tego co zawsze jest FATAL ERROR, tylko jak dam utf8 w MySqli, jak nie dam to i tak nie pl znaczków :)

Opublikowano

Nulleda da, w przypadku XAMPP'a i Retail wersji zwykłej nie da rady. Po wpisaniu 127.0.0.1 przenosi na adres forum w sieci, na localhost/ - błąd :)

Skompiluje sobie styl z nulleda z localhosta - czasem trzeba, ale to tylko na localu i w celach naukowych :rolleyes: