Mesharsky Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Ja nie mam problemu z tłumaczeniem bo mieszkam w Irlandii dobre 7 lat, i komunikacja po Angielsku dla mnie to nie jest najmniejszy problem ale mój Polski nie jest aż tak bardzo rozwinięty, w sensie gramatyka/estetyka więc raczej nie wiem czy bym się nadał 1
Manager DawPi Posted November 19, 2019 Author Manager Posted November 19, 2019 W dniu 18.07.2008 o 14:47, DawPi napisał: Witam, jeśli ktoś jest chętny do pomocy w tłumaczeniu modyfikacji na polski to zapraszam do kontaktu. Wymagania: dobra znajomość języka angielskiego - tak by tłumaczyć bez jakiś kleksów trochę wolnego czasu chęci Jeśli weźmiesz udział w tłumaczeniu jakiejś modyfikacji - informacja o tym znajdzie się w tłumaczonym pliku i u nas na stronie ? Chętne osoby zapraszam do kontaktu ze mną lub pisania w tym temacie. Podbijam ponad 10 letnią prośbę. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted June 18, 2020 Author Manager Posted June 18, 2020 I kolejne podbicie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted October 4, 2020 Author Manager Posted October 4, 2020 Witamy na pokładzie nowego tłumacza - @aXen I życzymy powodzenia! 3 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted November 8, 2024 Author Manager Posted November 8, 2024 Hej! Nadal szukamy pasjonatów, którzy chcieliby dołączyć do naszego zespołu tłumaczy i pomóc w przekładzie IPS4 oraz nadchodzącego IC5! Jeśli masz doświadczenie z tym oprogramowaniem lub po prostu dobrze radzisz sobie z językiem i masz ochotę zaangażować się w ciekawy projekt, zapraszamy! To świetna okazja, żeby zdobyć nowe doświadczenia i współpracować z ekipą pełną entuzjazmu. Zgłoś się i bądź częścią czegoś wyjątkowego! 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted November 23, 2024 Author Manager Posted November 23, 2024 Witamy na pokładzie nowego tłumacza - @Gama I życzymy powodzenia! 2 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts