Mesharsky Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Ja nie mam problemu z tłumaczeniem bo mieszkam w Irlandii dobre 7 lat, i komunikacja po Angielsku dla mnie to nie jest najmniejszy problem ale mój Polski nie jest aż tak bardzo rozwinięty, w sensie gramatyka/estetyka więc raczej nie wiem czy bym się nadał 1
Manager DawPi Posted November 19, 2019 Author Manager Posted November 19, 2019 W dniu 18.07.2008 o 14:47, DawPi napisał: Witam, jeśli ktoś jest chętny do pomocy w tłumaczeniu modyfikacji na polski to zapraszam do kontaktu. Wymagania: dobra znajomość języka angielskiego - tak by tłumaczyć bez jakiś kleksów trochę wolnego czasu chęci Jeśli weźmiesz udział w tłumaczeniu jakiejś modyfikacji - informacja o tym znajdzie się w tłumaczonym pliku i u nas na stronie ? Chętne osoby zapraszam do kontaktu ze mną lub pisania w tym temacie. Podbijam ponad 10 letnią prośbę. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted June 18, 2020 Author Manager Posted June 18, 2020 I kolejne podbicie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted October 4, 2020 Author Manager Posted October 4, 2020 Witamy na pokładzie nowego tłumacza - @aXen I życzymy powodzenia! 3 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted November 8, 2024 Author Manager Posted November 8, 2024 Hej! Nadal szukamy pasjonatów, którzy chcieliby dołączyć do naszego zespołu tłumaczy i pomóc w przekładzie IPS4 oraz nadchodzącego IC5! Jeśli masz doświadczenie z tym oprogramowaniem lub po prostu dobrze radzisz sobie z językiem i masz ochotę zaangażować się w ciekawy projekt, zapraszamy! To świetna okazja, żeby zdobyć nowe doświadczenia i współpracować z ekipą pełną entuzjazmu. Zgłoś się i bądź częścią czegoś wyjątkowego! 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted November 23, 2024 Author Manager Posted November 23, 2024 Witamy na pokładzie nowego tłumacza - @Gama I życzymy powodzenia! 2 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted August 21, 2025 Author Manager Posted August 21, 2025 W dniu 23.11.2024 o 17:28, DawPi napisał(a): Witamy na pokładzie nowego tłumacza - @Gama I życzymy powodzenia! I żegnamy. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted August 22, 2025 Author Manager Posted August 22, 2025 Poszło PW! intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted August 23, 2025 Author Manager Posted August 23, 2025 Szybko poszło! Witamy @DracoBlue! 2 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
ferstel Posted October 6, 2025 Posted October 6, 2025 Cześć, Chętnie się zgłoszę do pomocy przy tłumaczeniu. Znajomość angielskiego jest u mnie na odpowiednim i wystarczającym poziomie, ponieważ nie raz przygotowywałem tłumaczenia wtyczek / aplikacji pod MyBB, więc wtedy cała aplikacja była tłumaczona odpowiednio, bez jakichkolwiek błędów / kleksów 😁 Obecnie jestem Glob. Moderatorem na Pecetowiczu, więc troszkę siedzę w tematach silników CMS, i tak jak wcześniej wspomniałem - problemów z przygotowaniem nowych wersji językowych do wtyczek nie mam problemu. Wcześniej swoją przygodę w sieci prowadziłem jako administrator for internetowych cs itp, oraz obecnie jako grafik ( głównie szablony). Jeżeli jesteś chętny do nawiązania współpracy, odezwij się do mnie @DawPi w ostatniej naszej konwersacji ze szczegółami. 2 1 Najnowsze tłumaczenie Invision Community 5.0.x [PL] Znajdziesz błąd? - zgłoś na forum, a zespół tłumaczy się tym zajmie.
Split Posted October 19, 2025 Posted October 19, 2025 Hej. Również jestem zainteresowany, służę pomocą 4
DracoBlue Posted October 25, 2025 Posted October 25, 2025 v5 jest praktycznie przetłumaczony ale zawsze się przyda więcej rąk do pomocy 2
sirwiz Posted December 28, 2025 Posted December 28, 2025 W dniu 25.10.2025 o 03:11, DracoBlue napisał(a): v5 jest praktycznie przetłumaczony ale zawsze się przyda więcej rąk do pomocy To gdzie to tłumaczenie można sciągnąć / kupić? 😃 1
Majster87 Posted December 29, 2025 Posted December 29, 2025 17 godzin temu, sirwiz napisał(a): To gdzie to tłumaczenie można sciągnąć / kupić? 😃 jak wyjdzie v6 to może wyjdzie tłumaczenie do v5 😜 1 Zostaw suba, dużo pomożesz w tworzeniu: https://www.youtube.com/channel/UC8T8FoCAhg64dNIxQfCwhEQ
Manager DawPi Posted December 29, 2025 Author Manager Posted December 29, 2025 No tłumacze pracują w pocie czoła. A serio to się chyba znów chętny wykruszył bo kilka miesięcy i cisza w eterze. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
DracoBlue Posted January 25 Posted January 25 Wstrzymałbym się jeszcze z aktualizacją, wykonałem głębsze testy i nadal jest sporo błędów... oczywiście zostały zgłoszone do Invision Community, lepiej poczekać na wersję 5.1
ferstel Posted March 20 Posted March 20 Jakieś progresje? Wiadomo coś? Zawsze warto wrzucić jak jest skończone, a potem tylko fixy dawać po update'ach? Jeżeli dalej poszukujecie, dajcie znać. Czasu mam, w tygodniu na pewno coś by się poklikało i wszystko by było na porządku dziennym. @DracoBlue @DawPi 1 Najnowsze tłumaczenie Invision Community 5.0.x [PL] Znajdziesz błąd? - zgłoś na forum, a zespół tłumaczy się tym zajmie.
Manager DawPi Posted March 22 Author Manager Posted March 22 Dzięki za chęci. Napisałem ponownie w naszej rozmowie z października 2025r. gdzie kontakt się urwał. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted March 25 Author Manager Posted March 25 Witamy nowego tłumacza @ferstel! Mamy nadzieję, że pierwsze wydanie tłumaczenia do IC5 ujrzy światło dzienne niebawem. 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
ferstel Posted March 25 Posted March 25 4 godziny temu, DawPi napisał(a): Witamy nowego tłumacza @ferstel! Mamy nadzieję, że pierwsze wydanie tłumaczenia do IC5 ujrzy światło dzienne niebawem. Prace idą bardzo dobrze Jestem w 90% wykończenia. Edit: Jednak już 100% Najnowsze tłumaczenie Invision Community 5.0.x [PL] Znajdziesz błąd? - zgłoś na forum, a zespół tłumaczy się tym zajmie.
Recommended Posts