Jakub Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Z chęcią bym dołączyłem ale osobiście nie mam dostępu do downloadu IPSu więc nie pomogę. =] Możesz np. tłumaczyć newsy lub pomagać przy aplikacjach IPSu (nie musisz być aktywnym klientem). Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr R.I.P Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 To trzeba najpierw coś spolszczyć? Pokazać, że się potrafi i jak, wtedy Wy mistrzowie tłumaczenia wydajecie sąd nad zgłoszeniem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Napisz do Wareczka, on przydzieli Ci jakieś zadanie, a później je ocenimy. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr R.I.P Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Zgłoszę się, ale nie macie jakichś prześmiewczych zabaw dla kotów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Zgłoszę się, ale nie macie jakichś prześmiewczych zabaw dla kotów? Mamy, oj mamy. A tak serio, atmosfera jest bardzo luzacka. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr R.I.P Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Co do tych "atrakcji" to wszystko ok, co do atmosfery to na cały forum jest bardzo fajna. Chociaż dalej sądzę że Amfi jest z sekty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Chociaż dalej sądzę że Amfi jest z sekty Z sekty co gra w lacrosse. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power Link to comment Share on other sites More sharing options...
wareczek Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Co do Tomka, to nie mam nic przeciwko. Tak jak mówiłem przy odejściu, zawsze będzie u nas dla Ciebie miejsce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted October 31, 2010 Author Manager Share Posted October 31, 2010 Juuuutro, niech ktoś mi PM wyśle. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Jutro, znaczy dziś? Emerytowany Szeryf Invision Power Board Police Dep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted November 1, 2010 Author Manager Share Posted November 1, 2010 łał intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matma4u Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Co do Tomka, to nie mam nic przeciwko. Tak jak mówiłem przy odejściu, zawsze będzie u nas dla Ciebie miejsce Dziękuje za te miłe słowa i za głos na Tak. Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted November 5, 2010 Author Manager Share Posted November 5, 2010 Witamy ponownie matma4u! 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matma4u Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Witam i dziękuję za zaufanie. To co bierzemy się do roboty! 1 Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted November 5, 2010 Author Manager Share Posted November 5, 2010 Witam i dziękuję za zaufanie. To co bierzemy się do roboty! Jak zawsze! intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek607 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Matma4u moje gratulacje ponownego bycia w tak zacnym zespole Z tej radości z dedykacją dla ciebie wrzuciłem przed chwilą małe spolszczenie 1 Marek Drzewiecki - [email protected] - tel. 667 996 839 (24h) - HostMark.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sun Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Ja również, mógłbym podeprzeć ścianę modyfikacji która sypie się na nasze forum. Chętny, zwarty i gotowy ;x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted January 14, 2011 Author Manager Share Posted January 14, 2011 Napisz PW do Wareczka, a jako dodatkowych rozmówców dodaj resztę tłumaczy oraz mnie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sun Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Done. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted January 14, 2011 Author Manager Share Posted January 14, 2011 Sun tłumaczy translatorem Google. To jest gorzej niż niepoważne. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sun Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Ale nie zrobiłem ctrl + c ctrl+v ;P Pozmieniałem... nie jestem anglikiem w 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amfidiusz Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Brawo! Nie tędy jednak droga Ustawienia IP.Board po polsku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sun Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Dobrze, mam nadzieję, że z czasem mi to zapomnicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted January 19, 2011 Author Manager Share Posted January 19, 2011 Nadal intensywnie szukamy tłumaczy. Ale teraz tak na poważnie. :-) intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unbreak Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 (edited) Jest coś na czym można spróbować swoich sił i przekonać się/was czy się nadaje? Edited January 20, 2011 by unbreak Twiztid Tribe ® Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts