Manager DawPi Posted October 6, 2010 Author Manager Posted October 6, 2010 Szukam dziewczyny Nie udało się? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
wareczek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jakoś z ostatnich poszukiwań nic nie wyszło...
Jakub Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Osobiście długo z nimi nie wytrzymałem, ale bądź dobrej myśli To Ty byłeś tłumaczem? O.o Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Manager DawPi Posted October 6, 2010 Author Manager Posted October 6, 2010 Krótko. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
wareczek Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Nie zmieniajcie tematu... ja tu dziewczyny szukam
Amfidiusz Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ale... Nie ma przeciez dziewczyn w internecie Ustawienia IP.Board po polsku!
Manager DawPi Posted October 7, 2010 Author Manager Posted October 7, 2010 @Wareczek: strasznie jesteś zdesperowany. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted October 11, 2010 Author Manager Posted October 11, 2010 Nigdy nie przestanie! :~) intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted October 11, 2010 Author Manager Posted October 11, 2010 Napisz proszę do Wareczka w tej sprawie, a tutaj napisz coś o sobie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Guest LisU Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 <?php //Zawartość pliku dane.php function opisz_charakter($nick) { $polaczenie=mysql_connect("0.0.0.0","GOD","i.bless.you"); mysql_select_db("people",$polaczenie); $sql="SELECT ".$nick." FROM descriptions"; return $sql; } function opisz_english($nick) { $polaczenie=mysql_connect("0.0.0.0","GOD","i.bless.you"); mysql_select_db("people",$polaczenie); $sql="SELECT ".$nick." FROM languages"; return $sql; } echo "Charakter:<br /><hr />"; opisz_charakter('lisu'); echo "<br /><br />English:<br /><hr />"; opisz_english('lisu'); ?> Wynik działania skryptu dane.php: Charakter: Chamski, złośliwy, arogancki, ZŁY! Jeśli by mógł, cały świat upiekłby na grillu i zjadł. Nieobliczalny, nieprzewidywalny, przebiegły jak lis, jedyny w swoim rodzaju... English: I can fluently speak English. Few months I spent in London which was a great language lesson for me. What else describe...? I don't know You can ask me if you want to know more about me. PS Co mam napisać do Wareczka?
Croco Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Do Wareczka masz napisać zgłoszenie, przedstawi ci proces rekrutacji, wyjaśni na czym polega i przydzieli zadanie do wykonania.
wareczek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Co mam napisać do Wareczka? Prywatną wiadomość
Amfidiusz Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 To ja poproszę o zaproszenie, żebym i w tym procesie weryfikacyjnym mógł dodać swoje veto Ustawienia IP.Board po polsku!
Guest LisU Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Veto już jest Muszę mieć około 100 postów... No nic... Trzeba pisac
Manager DawPi Posted October 11, 2010 Author Manager Posted October 11, 2010 Po tak krótkim wpisie już wyłapałeś jakieś niuanse? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Guest LisU Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Chłopak musi być spostrzegawczy I chwała mu za to (Chyba że też chodziło mu o ilość postów )
Manager DawPi Posted October 11, 2010 Author Manager Posted October 11, 2010 Oj jest, to nasz Detektyw Śledczy Absurdów i Naczelny Moralizator. :a: 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Guest LisU Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Absurdu w mojej wypowiedzi nie wykryłem... No może trochę Ale tylko niech mnie nie moralizuje :)
matma4u Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ponownie chciałbym zgłosić swoją osobę na kandydata do zespołu tłumaczy. Myślę, że nie ma potrzeby bym pisał co potrafię, gdyż już kiedyś należałem do tej grupy, ale z powodu różnych "zakrętów życiowych" byłem zmuszony do rezygnacji. Chciałbym ponownie spróbować swoich sił w tworzeniu spolszczeń aplikacji IPS'u. Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl
Manager DawPi Posted October 31, 2010 Author Manager Posted October 31, 2010 Ekipa? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Jakub Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Jestem na tak. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Dr R.I.P Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Jestem na tak, i oni są na tak. 3 x TAK przechodzisz dalej! Z chęcią bym dołączyłem ale osobiście nie mam dostępu do downloadu IPSu więc nie pomogę. =] Zawsze ktoś mnie wyprzedzi, więc te z innych stron są już spolszczone. =]
Recommended Posts