Jump to content

Recommended Posts

• 1 year later...
Posted

Jeśli nikt się nie zgłasza to może ja? Wysłałem już pierwsze spolszczenie modyfikacji. Angielski znam nawet dobrze, nie mam problemów z frazami występującymi w IP.Board.

Posted

Na dniach się przyjrzę. Najlepiej przenieśmy tę rozmowę na PW.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

• 3 weeks later...
  • Manager
Posted

Uwaga: jeśli masz zamiar korzystać z Google Translate lub innego podobnego serwisu to daruj sobie, oszczędź nam i sobie tego straconego czasu.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Posted

Uwaga: jeśli masz zamiar korzystać z Google Translate lub innego podobnego serwisu to daruj sobie, oszczędź nam i sobie tego straconego czasu.

Eh... To nic z tego nie wyjdzie :(

Posted

Czemu? GT + trochę logiki żeby dobrze ułożyć zdanie i będzie dobrze. :P

Znajdziesz mnie na LinkedIn

Posted

No ja korzystam z GT jako słownika, to chyba nic złego ;) Chyba żaden logicznie myślący człowiek, nie wrzuci tłumaczenia prosto z translatora ;)

• Manager
Posted

Jako słownik jest w porządku, ale nie jako 'baza' tłumaczenia, bo to z nim nie ma nic wspólnego.

Polska język trudna język.

---

• Manager
Posted

Słownik to słownik - jak się nie rozumie jakichś słów to wiadomo, że trzeba i nawet należy się posiłkować, ale nie ma to działać, jak do tej pory wszyscy zgłaszający się - na pałę wklepany tekst do GT - gdzieniegdzie poprawione ogonki i tyle. Ręce opadają, jak się czyta takie zgłoszenia.

Także Jakub - testuj inspektora.

---

Posted

Ja bym mógł się zgłosić, ale jest jeden problem... nie wiem czy jest sens, bo nie korzystam z IPB i jeszcze pewnie długo nie będzie mnie na nego stać :).

• Like 1
Posted

bo nie korzystam z IPB i jeszcze pewnie długo nie będzie mnie na nego stać :).

Ja też nie mam licki a zobacz jak daleko zaszedłem! mam nawet własne konto na invisionize! ^_^

• Like 1
Posted

A jak będzie np. z testowaniem tłumaczenia? Na czym mam to robić? Udostępniacie dla tłumaczących jakieś specjalne forum do testów? Czy miałbym (oczywiście, że nie) znulledować IPB? I do tego musiałbym poznać Wasze tłumaczenie IP.Board, żeby całość była spójna, bo jak czasem widzę tłumaczenia modyfikacji phpBB3 to mi się serce kraje...

Posted

Zgłoś się do mnie przez PW. :)

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power