wareczek Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Napisz do mnie PW w tej sprawie ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted July 26, 2012 Author Manager Share Posted July 26, 2012 Wciąż aktualne! intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamusq Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Jeśli nikt się nie zgłasza to może ja? Wysłałem już pierwsze spolszczenie modyfikacji. Angielski znam nawet dobrze, nie mam problemów z frazami występującymi w IP.Board. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted July 26, 2012 Author Manager Share Posted July 26, 2012 Jakub - sprawdzisz lamiego? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Na dniach się przyjrzę. Najlepiej przenieśmy tę rozmowę na PW. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macsch15 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Zagadajcie do @kodif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted July 27, 2012 Author Manager Share Posted July 27, 2012 Dlaczego akurat on? Jakby chciał to by się zgłosił sam. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodif Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Dokładnie. Dlaczego akurat on? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macsch15 Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 A dlaczego nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted August 15, 2012 Author Manager Share Posted August 15, 2012 Uwaga: jeśli masz zamiar korzystać z Google Translate lub innego podobnego serwisu to daruj sobie, oszczędź nam i sobie tego straconego czasu. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest naXe Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 Uwaga: jeśli masz zamiar korzystać z Google Translate lub innego podobnego serwisu to daruj sobie, oszczędź nam i sobie tego straconego czasu. Eh... To nic z tego nie wyjdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
teez Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 Uwaga: jeśli masz zamiar korzystać z Google Translate lub innego podobnego serwisu to daruj sobie, oszczędź nam i sobie tego straconego czasu. Czemu? GT + trochę logiki żeby dobrze ułożyć zdanie i będzie dobrze. Znajdziesz mnie na LinkedIn Link to comment Share on other sites More sharing options...
insp Posted August 16, 2012 Share Posted August 16, 2012 No ja korzystam z GT jako słownika, to chyba nic złego Chyba żaden logicznie myślący człowiek, nie wrzuci tłumaczenia prosto z translatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted August 16, 2012 Author Manager Share Posted August 16, 2012 Jako słownik jest w porządku, ale nie jako 'baza' tłumaczenia, bo to z nim nie ma nic wspólnego. Polska język trudna język. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted August 23, 2012 Author Manager Share Posted August 23, 2012 Naprawdę nie ma ani jednej osoby, która nie korzysta z GT mimo upomnień i próśb o to? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
insp Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Jeśli GT jest dopuszczalne jako słownik to ja jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted August 23, 2012 Author Manager Share Posted August 23, 2012 Słownik to słownik - jak się nie rozumie jakichś słów to wiadomo, że trzeba i nawet należy się posiłkować, ale nie ma to działać, jak do tej pory wszyscy zgłaszający się - na pałę wklepany tekst do GT - gdzieniegdzie poprawione ogonki i tyle. Ręce opadają, jak się czyta takie zgłoszenia. Także Jakub - testuj inspektora. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sammael Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Ja bym mógł się zgłosić, ale jest jeden problem... nie wiem czy jest sens, bo nie korzystam z IPB i jeszcze pewnie długo nie będzie mnie na nego stać . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted August 23, 2012 Author Manager Share Posted August 23, 2012 To nie ma znaczenia. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macsch15 Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 bo nie korzystam z IPB i jeszcze pewnie długo nie będzie mnie na nego stać . Ja też nie mam licki a zobacz jak daleko zaszedłem! mam nawet własne konto na invisionize! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sammael Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 A jak będzie np. z testowaniem tłumaczenia? Na czym mam to robić? Udostępniacie dla tłumaczących jakieś specjalne forum do testów? Czy miałbym (oczywiście, że nie) znulledować IPB? I do tego musiałbym poznać Wasze tłumaczenie IP.Board, żeby całość była spójna, bo jak czasem widzę tłumaczenia modyfikacji phpBB3 to mi się serce kraje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted August 23, 2012 Author Manager Share Posted August 23, 2012 Wszystkiego się dowiesz, jak zostaniesz przyjęty. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sammael Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 A więc do kogo, gdzie i kiedy się zgłosić by Was wspomóc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 Zgłoś się do mnie przez PW. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manager DawPi Posted August 27, 2012 Author Manager Share Posted August 27, 2012 Z przyjemnością informuję, że na forum zawitał kolejny tłumacz - insp! 1 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts