Manager DawPi Posted August 23, 2022 Author Manager Posted August 23, 2022 A zobacz to: https://forum.invisionize.pl/forum/84-błędy-spolszczeń/ Cytat Błędy spolszczeń Zauważyłeś błąd w wydawanych przez nas spolszczeniach do forum oraz aplikacji? Zgłoś go! intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
aXen Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 14 godzin temu, SeNioR napisał: Dlaczego nie zostało to przetłumaczone jako "Linki i Adresy e-mail"? To tylko jeden z wielu przykładów. Jakby IPS udostępniło changelogi w każdych wersjach majorowych dla tłumaczeń to zostałoby to dawno zmienione Nie będziemy przeglądać każdej frazy tłumaczeń z każdą wersją, bo zajęłoby to dużo, dużo więcej czasu. Jeżeli wyłapiecie jakiekolwiek błędy to dawajcie znać. 14 godzin temu, SeNioR napisał: Częśto muszę przełączać język na angielski żeby coś znaleźć. Prawdziwy administrator korzysta tylko z angielskiej wersji 1 See me on GitHub or aXenDev.net!
SeNioR Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 6 godzin temu, aXen napisał: Prawdziwy administrator korzysta tylko z angielskiej wersji Przy takim tłumaczeniu wręcz admin jest do tego zmuszany Potrzebujesz skonwertować skrypt? Chcesz dokonać migracji z phpBB lub MyBB do Invision Community albo na odwrót? Napisz do mnie.
Manager DawPi Posted August 25, 2022 Author Manager Posted August 25, 2022 Opinia wydaje się na wyrost niesprawiedliwa. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
wify Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 W dniu 24.08.2022 o 13:19, aXen napisał: Prawdziwy administrator korzysta tylko z angielskiej wersji ? Odkładając żarty na bok, ja to chyba mam jakiś "defekt", bo nie jestem w stanie przejść na polskie tłumaczenie ACP, odczuwam jakiś "dyskomfort" ?. Od zawsze korzystam wyłącznie z angielskiej wersji ACP. 1
Manager DawPi Posted August 25, 2022 Author Manager Posted August 25, 2022 Dlatego fajnie, że jest wybór. 2 intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts