Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W nowej wersji spolszczenia wydanego wczoraj zaobserwowałem złe przekierowania w tematach pomocy (pogrubione):

• Tematy i fora -> "Jeżeli chcesz automatycznie dodać każdy temat, w którym odpowiadasz, do listy obserwowanych, przejdź do swojego panelu kontrolnego i zaznacz opcję "Śledź każdy temat z moimi odpowiedziami"."
  • Użytkownicy -> "Zawiera spis wszystkich użytkowników. Dostęp do niej uzyskuje się klikając w odnośnik "Użytkownicy", znajdujący się w nagłówku każdej podstrony."

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie, ogromna i uprzejma prośba w imieniu wszystkich osób, które mają ten sam problem z instalacją spolszczenia - o wrzucenie paczki z jego plikami. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niedawno robiłem konwersję z przemo na IP.Board i jeden z userów zwrócił mi uwagę, że link w stopce prowadzący do plików pomocy:

http://hamac.pl/index.php?app=core&module=help

owszem prowadzi do nich, ale w języku EN... Tu na forum jest znów OK (PL). Mam zainstalowaną najnowszą paczkę z plików oraz ustawienia... czy jakoś specjalnie osobno to trzeba przełączyć, czy to jakiś bug?

Opublikowano

Niedawno robiłem konwersję z przemo na IP.Board i jeden z userów zwrócił mi uwagę, że link w stopce prowadzący do plików pomocy:

http://hamac.pl/index.php?app=core&module=help

owszem prowadzi do nich, ale w języku EN... Tu na forum jest znów OK (PL). Mam zainstalowaną najnowszą paczkę z plików oraz ustawienia... czy jakoś specjalnie osobno to trzeba przełączyć, czy to jakiś bug?

A czy wrzucałeś na serwer pliki z folderu upload, który jest w paczce?

Opublikowano

Samo wrzucenie przecież nic nie zmieni. Należy użyć modyfikacji (DP34) Localize Board, by zaaplikować te pliki.

Dzięki, wrzucałem już (DP34) Localize Board, ale widać coś nie zaskoczyło lub instalacja tłumaczeń do innych modułów coś namieszała. Uruchomiłem aktualizację z tego dodatku i już wszystko działa.

Opublikowano (edytowane)

Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in admin/applications/core/modules_admin/languages/manage_languages.php on line 2498

na hostingu cba.pl po wgraniu core_language_pack.xml.gz

Edytowane przez siatkris