Dr.C4M3L3ON Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jeżeli będziecie mieli jakies modyfikacje w jezyku włoskim mogę sie podjąc tłumaczenia z włoskiego na polski.
wareczek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Nie mam czasu na sprzątanie w skrzynce Ten no testerzy dostaną szczery uścisk dłoni
Manager DawPi Posted May 18, 2009 Author Manager Posted May 18, 2009 Tłumacze proszą o pojemniejszą skrzynkę PW Dodałem zero - jest 2000. A ten testerzy też coś dostaną? Uśmiech kierownika odciśnięty w betonie. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted September 9, 2009 Author Manager Posted September 9, 2009 Witam! Miło mi poinformować, że do naszej przewspaniałej grupy Tłumaczy dołączył właśnie Amfidiusz! Jako osoba pracowita, rozsądna i z wiedzą w zakresie j.ang. może i na pewno spełni pokładane w nim nadzieje. Ostatnio trochę ociągamy się z wydawaniem nowych spolszczeń, a także z aktualizacjami obecnych, ale myślę, że Amfidiusz wniesie w nasze szeregi nowy powiew zapału do pracy! Jednocześnie przypominam, że każdy z Was może nam pomagać tworzyć spolszczenia. Nam mam na myśli całą społeczność IP.Board w Polsce. W razie chęci proszę się zgłaszać w tym temacie lub bezpośrednio do Wareczka na PW. Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam, DawPi intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted November 23, 2009 Author Manager Posted November 23, 2009 Witam ponownie! Informuję, że nadal poszukujemy osób, które będą chętne pomagać wszystkim, tłumacząc różnorodne teksty. Aktualnie poszukujemy tłumaczów do newsów oraz wpisów z oficjalnego blogu IPS-u. Jeśli czujesz się na siłach to zgłoś się w tym temacie lub do mnie na PW. Zapraszamy! intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted January 7, 2010 Author Manager Posted January 7, 2010 Witam, chciałbym serdecznie powitać naszego nowego tłumacza - Jakuba! Jak się okazuje są jeszcze ludzi, którzy chcą coś robić zupełnie bezinteresownie i sami wykazują chęć pomocy! Takie coś się chwali! Witamy i dziękujemy za poświęcony do tej pory czas i za przyszłe prace, które mam nadzieję będą tak samo dobre, jak dotychczas! intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Jakub Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Ja również witam i pozdrawiam całą ekipę. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
haerde Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Student filologii angielskiej, rok 2. Programistą może nie jestem, ale przynajmniej znam angielski i chciałbym w ten sposób jakoś Wam się odwdzięczyć .
wareczek Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Znajdź rozszerzenie/aplikacje do IPB, której spolszczenia nie ma w naszej bazie, przetłumacz, dodaj do plików i zobaczymy na ile Cię stać
Manager DawPi Posted June 21, 2010 Author Manager Posted June 21, 2010 Student filologii angielskiej, rok 2. Programistą może nie jestem, ale przynajmniej znam angielski i chciałbym w ten sposób jakoś Wam się odwdzięczyć . Jak tylko pykniesz, jakieś 2, 3 tłumaczenia, a nasz sztab oceni, to będzie to bardzo duży krok.. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted August 6, 2010 Author Manager Posted August 6, 2010 Ok, postaram się jeszcze dzisiaj coś zamieścić . Dajesz radę. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Manager DawPi Posted September 5, 2010 Author Manager Posted September 5, 2010 Witamy nowego tłumacza - croco! intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Pavulon Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Witamy i mamy nadzieje że aktualni tłumacze nie sprowadzą go na złą drogę StackTrace or GTFO
Croco Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Myślę, a raczej mam nadzieję, że będzie dobrze
Jakub Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Witam serdecznie! Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Manager DawPi Posted September 5, 2010 Author Manager Posted September 5, 2010 No to teraz poznasz nasze prawdzie oblicze! intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
wareczek Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Witam witam Tylko przypadkiem nie sikaj do mojego bambusa
Jakub Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Tylko przypadkiem nie sikaj do mojego bambusa I nie przesiaduj za długo na naszych ławeczkach, i nie kąp się w jeziorku! Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
godfather Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ja życzę powodzenia. Osobiście długo z nimi nie wytrzymałem, ale bądź dobrej myśli "Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet... ...wróg zawsze przeceniać nasze wady." Don Vito Corleone Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom. † Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Recommended Posts