ania07 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Jakubie, może nie, a może tak. ? Tego nie wiemy. Ja jestem w stanie pobrać moda, tym bardziej że mi wszystko tam pasuje, prócz języka Jednak jak wiesz, to jest najważniejsza sprawa !
Jakub Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Popołudniami i wieczorami mam mnóstwo wolnego czasu, więc mogę wykonać to tłumaczenie. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Adam22 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 to moze by uaktualnić spolszczenie ibEconomy? ipbaddons.com
Jakub Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Nie uaktualnić, a zrobić od nowa. Sam autor pisze, że jest pełne błędów. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Budyn Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Moja prośba o przetłumaczenie : Nazwa: Termos de Uso 1.1.0 Link : http://forum.sosinvision.com.br/index.php?app=downloads&showfile=1106
Amfidiusz Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Moja prośba o przetłumaczenie : Nazwa: Termos de Uso 1.1.0 Link : http://forum.sosinvision.com.br/index.php?app=downloads&showfile=1106 2 Ustawienia IP.Board po polsku!
Budyn Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Bardzo proszę o spolszczenie : Nazwa : (DP31) Referrals System 1.1.0 Link : http://community.invisionpower.com/files/file/3430-dp31-referrals-system/
adrian218 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Bydyń to płatna modyfikacja ale jak dasz dostęp do forum testowego z zaisntalowaną tą modyfikacją to ci ją spolszcze. Nie bądź pijawką. Rozwiązałeś problem? Podziel się rozwiązaniem na forum. Małe jest piękne ale.... duże bardziej cieszy.
Hookie Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Czy zostało już wypuszczone spolszczenie "tematów pomocy"?
Amfidiusz Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Jedynie coś takiego, ale to chyba fuszerka. Nie sprawdzałem: 1 Ustawienia IP.Board po polsku!
Hookie Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 (edited) Jedynie coś takiego, ale to chyba fuszerka. Nie sprawdzałem: Właśnie polonizacja (pomocy) z tej paczuszki tak jakby nie bardzo chce poprawnie działać. Edited June 6, 2011 by Hookie
Manager DawPi Posted June 6, 2011 Author Manager Posted June 6, 2011 A poważniej to o co kaman? Co nie działa? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Hookie Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 A poważniej to o co kaman? Co nie działa? Polonizacja sekcji pomoc. Robię wszystko krok po kroku i... klops. Tematy pomocy dalej są w języku angielskim.
Manager DawPi Posted June 7, 2011 Author Manager Posted June 7, 2011 Usuń obecne takim zapytaniem: TRUNCATE faq A potem uruchom to narzędzie: ACP :system: System Ustawienia Tematy pomocy :a: Import pomocy intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Amfidiusz Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Wystarczy przeczytać instrukcję... Ustawienia IP.Board po polsku!
Guest MMySlime Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Prosiłbym o spolszczenie najnowszego IPB : Nazwa : IP.Board 3.2.0 Link : Invision Power Board site
Manager DawPi Posted June 27, 2011 Author Manager Posted June 27, 2011 Bądźże poważny - spolszczamy to. Jeszcze nie skończyliśmy, jak skończymy to się o tym dowiesz. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
suchywolk Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Mam problem ze spolszczeniem PA, wszystko wgrane, a większość PA jest w j.angielskim Widziałem, że ludzie o to pytali, ale nie widziałem odpowiedzi. Natomiast na jakimś screen'ie widziałem wyraźnie, że PA w wersji 3.1.4 było spolszczone
Manager DawPi Posted June 27, 2011 Author Manager Posted June 27, 2011 Jak się to ma do tematu w którym napisałeś? intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
suchywolk Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Bo jeżeli się mylę i nie ma tłumaczenia w 90% PA, to prosiłbym o informacje.
suchywolk Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 (edited) Przepraszam mój błąd i FTP - do śmietnika post. Edited June 27, 2011 by suchywolk
Guest MMySlime Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 (edited) A można wiedzieć jaki przybliżony termin wydania spolszczenia? Zależy mi na nim... Edited June 27, 2011 by MMySlime
Manager DawPi Posted June 27, 2011 Author Manager Posted June 27, 2011 A można wiedzieć jaki przybliżony termin wydania spolszczenia? Zależy mi na nim... Po co Ci spolszczenie do bety? To nie jest stabilna wersją i NIE jest zalecana jej instalacji na głównym forum. Terminu nie podajemy - jak skończymy to wydamy. intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board --- Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.
Recommended Posts